Producten
SNOEIGEREEDSCHAP
Snoeizagen
In ons unieke assortiment snoeizagen vindt u zagen voor professioneel gebruik, voor specialistische toepassingen en voor slechts een enkele keer gebruik. In onze ogen zijn Japanse de beste snoeizagen die er zijn. Veel professionals zijn het met ons eens en zij gebruiken hun Silky snoeizaag dan ook dagelijks.
G-man snoeizagen, de Zweedse G-man snoeizagen geven kwaliteit voor een voordelige prijs. Gemaakt uit origineel Sandvik staal en met geharde tanden.
Jiri snoeizagen, de Duitse Jiri zagen waren vooral geschikt om wilgen te knotten. Er zijn inmiddels heel wat knotploegen die deze zaag gebruiken. Helaas bestaan deze zagen niet meer, maar een alternatief is zeker de Silky Temagari.
Opinel snoeizagen, een leuke Franse zaag van het beroemde messenmerk, meer een verzamelobject dan een echte gebruikszaag.
Japanse snoeizagen zijn gemaakt uit hoogwaardig koolstofstaal, verchroomd en gehard. Dankzij de hardheid van de tanden blijft een Japanse snoeizaag heel lang vlijmscherp. De handgrepen zijn allemaal gemaakt van gevulcaniseerd rubber, hetgeen trillingen, die aan de hand worden doorgegeven, verlaagt en de grip behoudt, ook bij koud en nat weer. We leveren een aantal modelen uit het programma van Silky.
Silky vouwzagen, https://www.detuinheeren.nl/snoeizaag-opvouwbaar
de Super Accel kan takken tot ruim 10 cm afzagen en de Pocketboy past handig in je zak.
Silky rechte holsterzagen, de Gomtaro is perfect te gebruiken voor al het zaagwerk onder schouderhoogte of bij gebruik op een ladder, terwijl de Temagari geschikt is voor het hele zware werk, zoals takken dikker dan 20 cm.
Silky gebogen holsterzagen, https://www.detuinheeren.nl/snoeizagenzoals Zubat, die alle professionals gebruiken, maar ook de Sugowaza en de Ibuki zijn geschikt voor het zagen boven je schouder. Dankzij de vorm trekt de zaag snel in het hout en kan een tak altijd van bovenaf door gezaagd worden. Er bestaan ook speciale Silky zagen voor diverse toepassingen, zoals de wortelzaag, de bamboezaag en fijngetande zagen voor onderhoud aan fruitbomen.


inklapbare-snoeizagen
inklapbare snoeizagen
Holster-snoeizagen
Holster snoeizagen


Bezig met laden...

In onze tuin gebruiken we drie zagen.
Mijn vrouw doet het tuinonderhoud en ze gebruikt een Silky Pocketboy voor alle takken dikker dan pakweg 2 cm.
In onze tuin staan 14 bomen en ik gebruik een Silky Temagari 300 voor het zagen tot schouderhoogte, met deze zaag zaagde ik moeiteloos een stam van een boom af van 28 cm diameter en verder een Silky Forester stokzaag van 3 meter.

Winkelwagen
Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop software webshop