Producten
SNOEIGEREEDSCHAP
De BESTE snoeischaar ter wereld, BAHCO
Bent u linkshandig of rechtshandig en hoe groot is uw hand? De keuze voor de juiste snoeischaar begint bij uw hand.

Met de juiste maat van de handgreep heeft u een snoeischaar voor jaren tuinplezier. Model S voor handen kleiner dan 17 cm, tussen 17 en 20 cm model M en voor echt grote handen model L. Meet vanaf de top van uw middelvinger tot de eerste plooi in uw pols.

Een echt goede snoeischaar kan niet vanzelf blokkeren, heeft een open veer waar geen vuil in achter blijft, een convex (hol en bol geslepen) mes met een stevige rug en handvatten waar de bekleding niet van los kan.

Een echt goede snoeischaar zorgt dat de kracht nodig om te snoeien op zo min mogelijk spieren komt en belast uw carpaaltunnel minimaal. De vingers van uw hand worden vooral bestuurd door negen pezen van twee spieren. Als u kracht zet om te snoeien zetten deze spieren op.
In uw pols is een nauwe opening waar de belangrijkste zenuw van uw hand en de negen pezen doorheen gaan, de carpaaltunnel. Bij een snoeischaar met rechte handgrepen duwt u deze carpaaltunnel dicht als u laag snoeiwerk verricht. Bij een ergonomisch gevormde snoeischaar blijft de carpaaltunnel open.
Heeft u reeds handproblemen gebruik dan een snoeischaar met een kleinere bekopening en een lichtere veer.Winkelwagen
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop software webshop