Producten
Beste,
Bestelling al vandaag goed ontvangen, ben er super blij mee.
Zo’n service verdiend reclame, wat ik zeker zal doen.
Hartelijk dank
Mieke

Geachte heer
Uw producten zijn net afgeleverd. Hartelijk dank voor de uitstekende service. Il gz ze onmiddellijk uitproberen.
Hartelijke groeten
Claire B

Ik heb de snoeischaar ontvangen en wil je hartelijk danken voor deze geweldige service. De “oude” zal ik t.z.t. bij je inleveren.
Met vriendelijke groet,
Anneke

Dat ding  was er snel en ik heb er gisteren en vandaag wat mee gewerkt. Nou, dat beviel prima. Het was aanvankelijk wat lastig het apparaat te bevestigen (je denkt dat je 2 paar handen nodig hebt) maar als je de spitvork of spa in de grond steekt moet dat veel beter gaan. Ik had gedacht dat de moeren snel los zouden raken, want die zitten natuurlijk maar op een heel klein puntje vast op die ronde steel. Maar dat viel erg mee. Heb hoog gescoord op de volkstuin, hoewel die sterke mannen zo'n ding natuurlijk niet nodig hebben. Ik zal niet nalaten hem onder de aandacht van het zwakke geslacht te brengen.
Met andere woorden : ik wil hem wel ! Kan ik hem al houden of moet-ie eerst nog terug naar jou ? Wat kost-ie, en hoe kan ik het geld overmaken ?
 Alweer een staaltje klantgerichtheid en service van De Tuinheeren. Geweldig ! 

 
Dirk van Vierssen 15-07-2019 om 22:20:41

Beste Louis,

Zoals je weet woon ik in Estland waar niet altijd het tuingereedschap voorhanden is dat ik wil hebben. Inmiddels heb ik van jullie drie schoffels, een spade en een veldhak ontvangen. Het is prachtig gereedschap dat langer dan ik meegaat. De (verzend)service is uit de kunst. Ik kan iedereen die tuingereedschap van topkwaliteit wil aanschaffen aanraden het bij jullie te kopen.

Hellemons 15-11-2017 om 20:03:29

Hier ben je nog klant een persoonlijk contact en
er wordt meegeleeft met je als klant als de bestelling nog niet binnen is .
Heel fijn om bij deze webshop spullen te bestellen.Ik ga het iedereen aanbevelen.
Ga zo door :)

Winkelwagen
Alle bedragen zijn inclusief BTW
Powered by CCV Shop software webshop